Besloot mezelf te verdiepen in andere geloven

Nederlandse Koran

Al heel mijn leven ben ik christelijk en geloof ik dus in God. Elke zondag ben ik graag in de kerk te vinden. In de kerk bid ik, praat ik met anderen over het geloof en kom ik tot rust. Natuurlijk zijn er ook andere geloven dan alleen het christelijke. Omdat ik mij hierin niet altijd even goed in verdiept heb, besloot ik om dit toch is een keer te doen.  Zo besloot ik om een Nederlandse koran te kopen om gewoon is even in te lezen.

Eventjes zoeken op het internet

Natuurlijk kun je de Nederlandse Koran in winkels kopen maar ik wist mijn god niet waar ik dit moest doen. Daarom besloot ik om op het internet een Nederlandse Koran aan te schaffen. Op het internet wist ik ten minste dat ik zeker ging slagen en dat ik het snel in huis zou hebben. Ook hoefde ik zo niet de deur uit. Ik zocht daarom dus op het internet en na 5 minuten had ik al een goede website gevonden voor de Nederlandse Koran. Namelijk de website ‘’islamboeken.nl’’.

‘’Kan niet klagen’’Nederlandse Koran

Op de site ‘’Islamboeken’.nl’’ wist ik het juiste boek te vinden. Ik bestelde de Nederlandse Koran en na 2 werkdagen lag het al op de deurmat! Een stevig boek met de juiste inhoud. Ik kan zeker niet klagen over de site ‘’Islamboeken.nl’’!