Dakrand vervangen van onze woning

Keralit

Onze dakrand vervangen van het huis. Iets wat al een geruime tijd moet gebeuren, maar wij hadden er gewoonweg geen tijd voor gehad. Nu dat ik het graag voor de winter vervangen wil hebben, ben ik op het internet gaan zoeken. Ik wilde namelijk een geschikt bedrijf zien te vinden die mij hiermee kan helpen. Tijdens mijn zoektocht op het internet had ik diverse bedrijven gevonden. Echter ben ik op de website van Keralit gebleven. Dit bedrijf beschikt namelijk over een ruim assortiment. Bovendien hanteren zij aantrekkelijke kosten om het ook nog eens te realiseren.

DakrandOnze dakrand is besteld!

Aangezien het nu toch echt hoog tijd is geworden om het geheel aan te gaan pakken. Ben ik het bij Keralit gaan bestellen. Een eenvoudige manier om je bestelling te plaatsen. Bovendien ontving ik vrijwel direct een bevestiging in de mail. Een aantal dagen later werd mijn bestelling netjes ingepakt en wel bezorgd bij mij thuis. Op de website van dit bedrijf had ik de handleiding al klaar staan en kon ik het gaan monteren. Ikzelf had nooit geweten dat het zo eenvoudig is om dit te monteren! Voordat ik het wist had ik het al vervangen en kon ik de rotzooi gaan opruimen.