Een goede tattoo shop in Renkum: dit is mijn tip!

tattoo shop Renkum

tattoo shop RenkumEen tijdje geleden ben ik bij toeval terecht gekomen bij deze tattoo shop in Renkum. Ik wilde al een hele lange tijd iets laten zetten, maar ik had nooit echt een idee wat precies. Daarvoor heb ik al heel veel op internet gekeken, maar toch kwam ik er nooit echt uit. Om die reden ben ik toen toch maar eens binnen gelopen. De mensen die hier werken hebben er namelijk verstand van en kunnen ook nog eens ongelofelijk goed ontwerpen. Eenmaal binnen vond ik het toch wel spannend. Het is echt iets wat je nooit meer van je huid af kunt halen.

Ongelofelijk blij

De tekening die is gemaakt door deze tattoo shop in Renkum sprak mij meteen aan. Ik wist zeker dat ik deze nooit lelijk zou gaan vinden en toen heb ik hem laten plaatsen. Het deed iets minder pijn dan ik had verwacht, maar het was alsnog geen prettig gevoel. Toch kan ik achteraf zeggen dat het het allemaal waard is geweest, want wat ben ik hier blij mee. Mocht jij ook op zoek zijn naar een plek zoals deze, dan raad ik jou aan om een kijkje te nemen op hun website. Daar kun jij namelijk veel inspiratie vinden.