Gabor laarsjes: super comfortabel!

Gabor laarsjes

Gabor laarsjes: ik kende ze niet. Mijn collega had vorige maand online enkellaarsjes van dit merk gekocht. Ik zag ze bijna elke dag met deze laarsjes naar het werk komen. Ze was er heel enthousiast over. Ikzelf was ook aan een nieuw paar laarsjes toe en heb haar raad opgevolgd. Ik heb eenvoudig online een set gekocht. Het zijn bruine suède enkellaarsjes met hakje en rubber zool. Op de zijkant zijn ze voorzien van een mooie rij spijkers. En ze zijn super comfortabel!

Gabor laarsjes

Laat de winter maar komen!

Deze laarsjes zijn heel aangenaam om te dragen. De rubber zool geeft een zeer goede grip. Ze zijn ook heel makkelijk te onderhouden. Ik borstel ze af en toe met een zachte borstel, en klaar! Ze hebben al een paar dagen met regen moeten doorstaan en ze doen het zeer goed. Dankzij de stevige rubber zool glijden ze niet op kasseitjes en ze zitten heel goed aan de voeten. Ondanks de (voor mij toch) hoge hak, zou ik ze alle dagen dragen! Ze zijn tevens heel warm. Ik ben er nu al zeker van dat ik ze ook bij sneeuw en ijzel zal dragen!