Horeca bijbaan, bij McDonalds Veldhoven

Een tijdje geleden zocht ik naar een bijbaan. Toen kwam ik uit bij een horeca bijbaan Veldhoven. Ik houd ervan om met mensen te praten en hun zo goed mogelijk helpen, hun bestelling door te laten komen.

Mijn ervaring

Toen ik op de site ging solliciteren kwam ik al een leuke manier tegen,”het sollicitatiemenu”. Hier moet je vragen invullen, over waar je precies moet werken. Dit hebben ze gemaakt op dezelfde manier als wanneer je in de McDonalds eten bestelt op de touchscreen Pad.
Nu werk ik daar al een tijdje, en vin dik de sfeer daar super fijn. De meeste mensen die daar werken die ken ik ook al van school en sport, dat maakt de sfeer binnen het team veel fijner aangezien je die mensen al kent. De leiding is ook super aardig, vriendelijk en ze staan altijd voor je klaar, mocht je vragen, opmerkingen of iets anders te melden hebben.
Mijn vorige baantje vond ik niet leuk meer, sinds ik dit baantje heb, heb ik geen moment spijt gehad dat ik ben gestopt met mijn oude baantje.