Kinderkeukentje gekocht

kinderkeukentje

Kinderen doen hun ouders graag na. Mijn dochtertje doet dit ook. Zij doet alles na en wil mij met alles helpen. Ze helpt ook graag in de keuken, maar ik vind dat eigenlijk wel wat eng. Daarom ben ik enige tijd geleden op zoek gegaan naar een kinderkeukentje voor haar.
kinderkeukentje
Stevig kinderkeukentje
Ik wilde graag een stevig kinderkeukentje. Ik vind het belangrijk dat ik niet steeds hoef te zeggen dat ze voorzichtig moet zijn, omdat het anders kapot gaat. Tevens moet ze uitgedaagd worden tijdens het spelen, daarom moest het keukentje goed op een echte keuken lijken. Op de site van persempretoys.nl vond ik heel veel geweldige keukentjes. Ze hebben ze daar in alle soorten en maten. Ze zijn verkrijgbaar in rustige kleuren, maar ook bijvoorbeeld in een roze kleur. Ik heb gekozen voor deze roze keuken, want mijn dat is de favoriete kleur van mijn dochtertje. Ook heb ik er nog enkele leuke accessoires (pannen etc.) bij besteld, zodat ze echt goed aan de slag kon gaan.

Bestelprocedure
Het bestellen was erg eenvoudig. Na de bestelling kreeg ik een bevestiging per mail en het keukentje werd snel geleverd. Dit ging heel makkelijk. Mijn dochtertje is enorm blij met haar eigen keukentje. Tegenwoordig koken we dus gezellig samen!