Mooie tafelvoetbaltafels voor de buurt

Bij ons in de wijk kwamen de kinderen met een super leuk idee, namelijk een tafelvoetbaltafels in de buurt neerzetten. Dit was dan wel een beetje een gek idee, omdat dit een duur geintje is. Maar als de kinderen in de buurt er blij van worden, is het aan ons de taak als ouders om dit te verwerkelijken. We gingen dus na of de gemeente dit kon financieren, en neerzetten in de centrale speeltuin. Dit kon, als de tafelvoetbaltafels goedgekeurd werden door de gemeente zelf en veilig waren voor in de speeltuin.

Internet

We gingen op zoek op het internet naar een mooie tafelvoetbaltafel voor de kinderen. We kwamen uiteindelijk uit bij www.pingpongtafel.nl. Op deze website hebben ze een ruim assortiment aan tafels en bieden ze veel extra opties die ons aanspreken. We namen vervolgens contact op met de klantenservice van het bedrijf.

Het contact

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door het personeel van het bedrijf en we werden vriendelijk te woord gestaan. Er werd meteen de juiste hulp aangeboden en het personeel was onder de indruk van de situatie waar wij inzaten.
De gemeente had ons gevraagd of wij een lijst van verschillende bedrijven konden maken en daar ook offertes van vragen. Nu hebben we dat gedaan, maar zijn we gebleven bij één bedrijf, en dat is pingpongtafel.nl. betonnen tafelvoetbalspel