Mooie Whirlpool buiten

Eindelijk was mijn huis bijna klaar. Sinds de verhuizing heb ik ontzettend veel geld in het huis gestopt, omdat heel veel vervangen moest worden. Gelukkig is er nog wat geld over en daarvan kan ik een Whirlpool buiten laten plaatsen. Een Whirlpool buiten is altijd een soort verlangen van mijn geweest die ik eindelijk kan realiseren.

Op zoeksaunawand

Omdat ik de Whirlpool wil gaan aanschaffen ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die deze verkoopt. Voor mij is het belangrijk dat de aftersales van het bedrijf goed zijn, omdat er problemen kunnen ontstaan die veel geld kunnen kosten. Via het internet ben ik terecht gekomen bij Nieuw Atlantis. Wat mij zo goed beviel aan het bedrijf waren de positieve reacties en ervaringen die ik kon vinden.

De showroom was niet zo ver van mijn huis en daarom had ik besloten om langs te gaan bij het bedrijf. Toen ik aankwam bij de showroom was ik verbaasd over het grote aanbod. Samen met een verkoper heb ik een hele mooie Whirlpool uitgekozen die precies aansloot op mijn wensen en budget.

Al een week of twee heb ik de Whirlpool staan en ik ben er ontzettend blij mee!