Tip: schrijf je in voor een leuke kookworkshop in Rotterdam

Ontwikkelen op bepaalde gebieden, blijft voor mij altijd interessant. Zo vind ik het gewoon fijn blijven te ontwikkelen, nu het nog kan. Vooral ontwikkelen op het gebied van koken vind ik erg leuk. Nadat ik al wel eens eerder een kookworkshop had gedaan, wilde ik me toch inschrijven voor heel iets anders. Namelijk een kookworkshop Surinaamse Keuken. Deze had ik naast de Turkse en Franse keuken nog niet gehad.

Na een belletje was het al rond

Ik bekeek op internet het een en ander over Surinaamse kookworkshops en het leek me op het eerste oog al gelijk interessant. Ik wist daarom zeker dat ik me ging inschrijven voor de kookworkshop Rotterdam. Een organisatie die hierin gespecialiseerd is. Nadat ik een belletje had gepleegd naar de organisatie was het al rond; ik mocht deelnemen aan de kookworkshop Rotterdam.

Mijn vader ook ingeschreven voor kookworkshop Rotterdam

De kookworkshop Rotterdam is me uiteindelijk heel goed bevallen. Ik heb onder andere geleerd hoe ik de populairste Surinaamse gerechten kan voorschotelen. Waaronder ook het heerlijke gerecht Roti. Omdat ik dit mijn vader ook graag wil laten leren, heb ik hem voor zijn verjaardag ingeschreven voor Kookworkshop Rotterdam.

kookworkshop Rotterdam