Voel je een winnaar in deze kleding

Is het jou ooit opgevallen dat er op elk kledingstuk van Fred Perry een lauwerkrans te vinden is? In veel gevallen staat het logo subtiel afgebeeld, maar op andere kledingstukken is de lauwerkrans niet te missen. Dit opvallende logo van het merk is geïnspireerd op de medailles die oprichter Fred Perry als tennisser won op Wimbledon. De lauwerkrans staat vooral voor roem, maar ook voor macht, eerbetoon en onvergankelijkheid. Als je een kledingstuk van dit merk aan hebt, draag je hier dus altijd een stukje van met je mee.

Een polo met een geschiedenis

Een Fred Perry polo is niet zomaar een polo. Fred Perry ontwierp zijn eerste polo namelijk speciaal voor tennissers. Het shirt werd in die tijd dan ook alleen maar in het wit geproduceerd. Dat is tegenwoordig niet meer voor te stellen. De shirts, maar ook de andere kledingstukken van het merk, zijn tegenwoordig juist in de meest uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. Elk modeseizoen worden er weer nieuwe trendkleuren toegevoegd. Basic kleuren, zoals grijs en zwart, blijven altijd in het assortiment. Welke kleur past het beste bij jou?

Het zit in de details

Wat onderscheid een Fred Perry polo van andere soorten polo’s? Het meest herkenbare aan polo’s van Fred Perry is natuurlijk de welbekende lauwerkrans. Daarnaast zijn de strepen op de kraag en onderaan de mouw onmiskenbaar. De kleur van deze strepen matcht altijd met de kleur van de lauwerkrans op de borst van het shirt. Dit geeft het geheel een stijlvol en samenhangend uiterlijk. Dit maakt dat deze polo’s zo populair zijn onder veel verschillende subculturen. De shirts zijn casual en sportief te dragen, maar kunnen ook netjes gestyled worden. In combinatie met een Fred Perry sweater of vest is het shirt ook nog eens het gehele jaar door te dragen. Hoe ga jij deze polo dragen?