Yoga Wageningen, rust en ontspannend

Transcedente meditatie

Yoga Wageningen, een plek waar jij jouw lichaam volledig tot rust kan laten komen. Eigenlijk klinkt het misschien te gek voor woorden. Maar wist jij dat iedereen dit een keer moet hebben gedaan? Pas dan weet jij of dat jouw lichaam dit nodig heeft of niet. Hier kan ik je alles over vertellen. Dit omdat ik recent mijzelf tegen kwam en daar baalde ik onwijs van. Het harde werken in combinatie met te weinig slapen zorgde er bij mij voor dat ik te vermoeid was om het werk op gegeven moment uit te voeren.

Yoga Wageningen

Yoga Wageningen is de stap naar ontspanning

Aangezien ik mijn nachtrust niet meer kon vatten. Heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar ontspanning en rust. Al vrij snel kwam yoga naar voren en dat trok mijn interesse. Hier ben ik mij  vervolgens in gaan verdiepen en kwam al vrij snel terecht op de website van nl.tm.org. Op deze website is het namelijk mogelijk om jezelf in te schrijven voor een training. Tijdens de training krijg jij op de juiste manier te leren hoe dat jij jouw lichaam en geest kunt laten ontspannen. Neem zelf ook maar eens een kijkje op de bovenstaande website.