Aanhangerrijbewijs in 1 dag halen?

Rijschool

Je denkt nu vast: Hoe kan ik mijn aanhangerrijbewijs in 1 dag halen? Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Ga naar Osseforth rijlessen, begin in de ochtend met de les en heb je rijbewijs in de middag al! Laat dat nou net op tijd zijn om bijvoorbeeld een vriend te helpen met verhuizen.

Hoe kan je een Aanhangerrijbewijs in 1 dag halen?

Je hoeft geen Theorie-certificaat te behalen om met een aanhanger te mogen rijden. Het is natuurlijk wel zo dat een aanhanger etc. zorgt voor een compleet andere rijervaring, er zijn nu meerdere dingen waar je rekening mee moet houden en dat gaat niet zomaar. Er zijn speciale verkeersregels waar je rekening mee moet houden wanneer je rijdt met een aanhanger. De regels staan allemaal in het praktijkbegeleidingsboek die gebruikt word tijdens de lessen. Al is het natuurlijk altijd handig om zo’n boek in bezit te hebben voor het geval dat je nog wat wilt weten. Ook jij hebt de mogelijkheid om je Aanhangerrijbewijs in 1 dag te halen!

Aanhangerrijbewijs in 1 dag

Past een snelcursus bij jou?

Het is natuurlijk lastig om in te schatten of een snelcursus bij jou past. Het is namelijk erg logisch als je liever de tijd neemt of als het simpel gezegd niet lukt in één les. Om hier achter te komen kan je een 90 minuten durende proefles volgen. Tijdens deze les wordt gekeken hoeveel lessen jij nodig hebt om met een aanhanger te kunnen rijden. Dit is natuurlijk fijn om te weten voordat je een cursus aanschaft wat gewoon niet bij je past. Ook worden de kosten van het rijden met een aanhanger met je besproken. Je staat dus nooit voor onverwachte kosten!

Informatie

Voor verdere informatie over het rijden met een aanhanger kan je een kijkje nemen op de website. Natuurlijk kan je ook altijd contact opnemen met Osseforth zelf. Succes alvast!

Rijbewijs