Goedkoop een Vespa scooter aanschaffen in Eindhoven

Je hebt vast al eens budget scooters zien staan in Eindhoven, die lijken op Vespa maar dan nét een tikkie anders. Wist je dat je ook goedkoop een Vespa scooter kunt kopen in Eindhoven? Je hoeft er niet eens de deur voor uit, want de goedkoopste scooters vind je online. Toch nog iets te duur voor je? Kies dan toch voor een budget merk, die vind je online al voor minder dan duizend euro, nieuw en thuis bezorgd!

Van Piaggio naar Vespa, de mooiste scooters komen uit Italië…en je bestelt ze heel eenvoudig online in Eindhoven.

Een Vespa is altijd een Piaggio scooter

In 1946 kwam Piaggio met hun eerste scooter op de markt, de Vespa. Dit type bleek zo populair dat er steeds op voortgebouwd werd, in 2016 verscheen de bijzondere Vespa Primavera Settantesimo 70 jaar jubileum editie. Daarnaast kun je ook de Vespa Sprint kopen, beide met die bekende retro look maar altijd met moderne technologie onder de kap.

Een Piaggio is niet altijd een Vespa

Piaggio maakt ook scooters onder hun eigen merk, dit zijn middenklasse scooters met een heel gunstig prijskaartje. Iets minder luxe, maar wel een betrouwbare snorscooter of bromscooter om in Eindhoven en omstreken heerlijke ritten mee te maken. In de online winkel kun je Vespa en Piaggio eenvoudig met elkaar vergelijken.

Er zijn in de webshop ook budget retro scooters te koop, die lijken op Vespa maar zijn kwalitatief iets minder. Een andere optie als je krap bij kas zit is een Vespa scooter leasen, bekijk de mogelijkheden direct online.