Bed and breakfast en badtextiel borduren

Van verschillende mensen hoorde ik dat het bedrijf Van Dongen met de Kroon een goede was. Ik wilde namelijk badtextiel borduren voor mijn gasten in mijn bed and breakfast. Het begon als een kleine onderneming, maar naarmate ik er meer tijd in stak, hoe groter het werd. Op dit moment run ik een fulltime bed and breakfast en probeer ik alles zo consequent mogelijk te doen. Vandaar dat ik nu ook handdoeken wil hebben met mijn logo erop. Ik benaderde het bedrijf en ze wisten al vrij snel hoe de vork in de steel zat, ze gaven mij een goede prijsopgave en ik gaf akkoord: ze gingen meteen aan de slag.

En dan: de levering

Het voelt toch wel bijzonder hoor, om van die mooie handdoeken te zien met je logo er op. Daarnaast is het ook erg professioneel, wat weer voor een groter netwerk gaat zorgen. Op dit moment zit ik aardig volgeboekt, de zaken gaan goed. Naast handdoeken wil ik ook handdoeken en washandjes. Maar daar wacht ik op dit moment nog even mee, ik ben nu namelijk bezig met het interieur. Maar, mocht u ook op zoek zijn naar bedrijfskleding of badtextiel met uw logo? Dan raad ik u ten zeerste aan om een keer een kijkje te nemen op de website!