De autoriteit financiële markten

autoriteit financiële markten

De autoriteit financiële markten (AFM) houdt onder andere toezicht op:

  • sparen
  • beleggen
  • verzekeren
  • lenen

Tevens is dit ook een zelfstandig bestuursorgaan met wettelijke taken en bevoegdheden.  Ben jij van plan om jouw  eigen vermogensbeheer eens nader te gaan bekijken, dan kan je uitstekend terecht bij V.A.C. Bekwaam. Hier kan je individueel terecht en hoef je niet eerst een groep te hebben om hier aan te kloppen. Elke casus gaan zij voor jou nader bekijken. Op deze manier kom jij er al snel achter of jij de juiste keuze hebt gemaakt.

autoriteit financiële markten

De juiste keuze

Hoe zit het met de reeds gemaakte kosten, met de rendementen en met de risico’s? En investeert de beheerder ook in bedrijven en aandelen waar jijzelf principieel ook achter kunt staan? Met deze vragen ben ik naar V.A.C. Bekwaam gegaan en hebben zij mij daar al zeer snel een duidelijk antwoord op kunnen geven. Hiervoor hoefde ik de Autoriteit Financiële Markten niet in te schakelen.

Inmiddels heb ik mijn aandelen al bij diverse bedrijven gekocht en is het wachten dat de koersen gaan stijgen. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.  Wil jij ook gaan beleggen, neem dan contact op met V.A.C. Bekwaam. Een bedrijf met een top service!