Klauwteen: hoe kan dit behandeld worden?

Als je te maken hebt met klauwteen, heb je in feite te maken met een vergroeiing van de stand van een of meerdere tenen. Een vergroeiing van de teen ontstaat niet van de ene op de andere dag, maar groeit naarmate je een paar weken, maanden of zelfs jaren op de verkeerde manier loopt. Heb je eenmaal te maken met een afwijkende stand van de teen door de vergroeiing, dan kan dit erg vervelend zijn. Heb jij ook te maken met klauwteen en ben je benieuwd wat je tegen deze aandoening kan doen? Lees dan meer over de behandeling van deze aandoening in dit artikel.

KIDS_Small-300x272Een operatie is niet nodig

Veel mensen denken dat een vergroeiing aan de tenen alleen verholpen kan worden op de operatietafel, maar het tegendeel is echter waar. Zo lijkt een vergroeiing van de tenen misschien vrij ernstig, maar is het probleem in feite vrij eenvoudig op te lossen. Een operatie om de aandoening te verhelpen is dan ook niet nodig, maar een minder ingrijpende behandeling is wel gewenst. Welke behandeling dit is, lees je in onderstaande alinea.

Een behandeling met steunzolen

Om van de vergroeiing van jouw teen of tenen af te komen, kun je eenvoudig speciale steunzolen dragen van Footlogics. Deze steunzolen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die te maken hebben met een vergroeiing van de tenen en zorgen ervoor dat de vergroeiing niet alleen verdwijnt, maar ook niet meer terugkomt. Je hoeft dus helemaal geen operatie te ondergaan om jouw vergroeide teen weer recht te zetten, maar kan eenvoudig steunzolen dragen om de lichaamshouding te verbeteren en de teen langzaam weer recht te laten groeien. En omdat het dragen van steunzolen niet vervelend of pijnlijk is, is deze behandeling tegen vergroeiing van de tenen erg prettig.

HHC_Small-300x249