Website bezoekers bekijken

website bezoekers bekijken

Enige tijd geleden heb ik een eigen website opgezet. Ik kreeg van mensen uit mijn omgeving positieve berichten en ook van potentiële klanten kreeg ik informatieaanvragen. Het was mij echter niet duidelijk hoeveel mensen mijn site bekeken, etc. Ik wilde dit graag weten, kortom: ik wilde mijn website bezoekers bekijken!

Website bezoekers bekijken
Omdat ik mijn site nog beter op de wensen van mijn klanten af wilde stemmen, wilde ik weten hoeveel bezoekers ik kreeg (kunnen klanten mijn site vinden?) en ik wilde ook graag weten welke pagina’s het beste bezocht werden. Als ik dat wist kon ik mijn website daar nog beter op afstemmen. Het is belangrijk om een site te hebben die klanten aanspreekt en waar zij de gezochte informatie kunnen vinden.

website bezoekers bekijken

Leadexpress
Ik ben gaan zoeken naar hulpmiddelen om de gewenste informatie te kunnen krijgen. Ik liep toen tegen de website van Leadexpress aan. Zij kunnen mij heel goed helpen. Ik heb eerst een tijdelijke versie van hen gekregen, dit was een gratis test versie. Dit was een aanbod wat ik uiteraard niet kon weerstaan. Het koste niets, dus ik had niets te verliezen. Na de gratis periode ben ik overgegaan op de betaalde versie. Ik krijg zo ontzettend veel belangrijke informatie uit het programma, hierdoor kan ik mijn site beter afstemmen op de wensen van de klant en daardoor krijg ik meer bestellingen binnen. Het programma verdient zichzelf dus terug! Ik raad het iedereen aan!